Ondernemersmanager-Veere-verbinden-ondernemers-gemeente-overheid
Regelingen 

Gezamenlijk werken aan oplossingen 

Aanmelden
nieuwsbrief

Het coronavirus: check hier je regelingen

De overheid heeft inmiddels meerdere steunpakketten opgetuigd om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Met deze regelingen kun je bijvoorbeeld inkomensondersteuning krijgen of tegemoetkoming in je loonkosten. Ook maken de regelingen het makkelijker om aan krediet te komen. Het eerste pakket liep eind mei af, het tweede pakket loopt tot 1 oktober. Tot eind juni 2021 is het derde steunpakket van kracht. Bekijk hier op welke regelingen je aanspraak kunt maken.

Coronaregeling Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb-ondernemers gaat door tot in 2021

Mkb’ers die direct geraakt zijn door de diverse kabinetsmaatregelen om het coronavirus in te dammen, kunnen ook na 1 oktober 2020 weer de Tegemoetkoming voor Vaste Lasten mkb (TVL) aanvragen. Ondernemers in onder meer horeca, recreatie, evenementen, kermissen, podia en theaters krijgen afhankelijk van de omvang van het bedrijf, de hoogte van de vaste kosten en de mate van omzetverlies een tegemoetkoming voor hun vaste lasten tot een maximum van € 90.000 per 3 maanden.

Overzicht financiële regelingen

De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Daarom ondersteunt het kabinet (zelfstandig) ondernemers met tijdelijke financiële regelingen. Bekijk voor welke financiële regelingen u in aanmerking komt.