Ondernemersmanager-Veere-verbinden-ondernemers-gemeente-overheid
Orionis

Gezamenlijk werken aan oplossingen 

Gemeente Veere/ Orionis

overzicht van mogelijkheden 

U bent zelfstandig ondernemer en zoekt ondersteuning bij uw onderneming

U heeft een werknemer met geldzorgen

Orionis Walcheren

ook voor ondernemers

Orionis Walcheren begeleidt inwoners van Walcheren die momenteel geen werk hebben en afhankelijk zijn van een bijstandsuitkering. Orionis Walcheren vindt hierbij dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Afgelopen jaren heeft Orionis Walcheren zo honderden mensen vanuit de Participatiewet begeleidt naar een nieuwe baan. Daarnaast heeft Orionis een werkleerbedrijf. Hier werken medewerkers van de sociale werkvoorziening. Tevens is dit een leeromgeving voor inwoners die nog niet aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt. Als laatste verzorgen we schuldhulpverlening voor particulieren en zelfstandig ondernemers.

U zoekt werknemers

Orionis Walcheren begeleidt inwoners van Walcheren die momenteel geen werk hebben en afhankelijk zijn van een uitkering. Orionis Walcheren vindt dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Afgelopen jaren heeft Orionis Walcheren zo honderden mensen vanuit de Participatiewet begeleidt naar een nieuwe baan. De meeste kandidaten bij Orionis Walcheren hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Wij richten ons dan  ook met name op werkzaamheden tot mbo-2 niveau. Gelet op de kansen voor deze doelgroep, en de vraag vanuit de arbeidsmarkt op Walcheren, richten wij ons op de volgende branches;

 • Horeca
 • Facilitair
 • Zorg
 • Detailhandel
 • Productie
 • Logistiek
 • Buitenwerk (groenvoorziening, techniek, infra en bouw)

Regulier werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar samen kunnen we hiervoor zorgen. Wij kunnen u en de kandidaat ondersteunen met diverse (financiële) voorzieningen. Deze voorzieningen hebben als doel de drempel naar werk te verlagen en samen te komen tot een duurzame oplossing. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Orionis Walcheren hoog in het vaandel

voor meer informatie

Martin Weeda

Accountmanager

mweeda@orioniswalcheren.nl

06-51248921

U wilt werk uitbesteden

Orionis heeft een Werkleerbedrijf waar 500 enthousiaste medewerkers aan mooie producten en diensten werken. En dat in een beschutte plek, waar ze de nodige begeleiding krijgen. Onze producten en dienst zijn zeer divers.

Afdeling Monteren

Handmatig samenstellen van materialen of halffabricaten zoals het uit diverse onderdelen monteren naar één product. Of reparatie- en correctiewerk van afgekeurde goederen. 

Mailingservice Orionis Walcheren

Ook al communiceren we tegenwoordig veel digitaal, postverzending blijft van waarde. We personaliseren, adresseren, printen en verzenden poststukken. 

Kwaliteit

Alles moet dan perfect kloppen van aanhef en adressering tot inpakken en distributie. 

Zo verwerken we bijvoorbeeld de aanslagen van de gemeentelijke belastingen voor diverse gemeenten en mailingen voor ondernemingen.

We zijn sterk in

brieven, acceptgiro's, enz., enz. personaliseren, adresseren en printen;
deze opdrachten verpakken of in enveloppen steken;
banderen of sealen;
regelen van postverzending naar wens van u als opdrachtgever;
ophalen en terugbezorgen van opdrachten op uw (of een ander) adres.

Afdeling Wasserij

De wasserij van Orionis Walcheren is dagelijks bezig met het wassen, drogen en strijken. We kunnen ook het transport verzorgen. Wij doen voor bedrijven en particulieren met een WMO-indicatie. 

Bebording

We produceren bebording door graveren en met folie Denk aan wandel- en fietsroutes; maar ook aan reclame- en informatieborden. Bewegwijzering en naamplaten voor in- en externe toepassing.

U bent zelfstandig ondernemer en zoekt ondersteuning bij uw onderneming

Orionis is er ook voor zelfstandig ondernemers in financiële nood. Met de corona steunmaatregelen TOZO en TONK hebben we meer dan 1000 Walcherse ondernemers geholpen. Maar ook naast Corona kunnen we u ondersteunen. U kunt bij ons terecht als u:

 • denkt dat u voor uw onderneming een financiële impuls nodig hebt,
 • het gevoel hebt dat u advies van ex­perts kan gebruiken voor heroriëntatie op uw bedrijfsmodel
 • begeleiding nodig heeft bij het beëin­digen van uw bedrijf
 • een oplossing wilt voor privé of zake­lijke schulden
 • werk wilt vinden, als u bijvoorbeeld besluit te stoppen met uw bedrijf

U heeft een werknemer met geldzorgen

Veel werkgevers zien personeel met schulden als een risico. Extra administratie en overmatig ziekteverzuim doen de kosten toenemen en een oplossing vinden is lang niet eenvoudig. Het hebben van geldzorgen is namelijk omringd door taboe en schaamte. Wij willen werkgevers helpen om werknemers (weer) geld fit te krijgen. Samen kunnen we een geld besparen en ellende voorkomen.

meer informatie:

Aanmelden voor nieuwsbrief